Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Radiocontes.cat

podcast: ficció narrativa per a infants

«L’indret on les històries sintonitzen amb la imaginació»

Radiocontes  és molt més que un podcast, és un portal de podcast de ficció narrativa adreçat a infants de 2 a 12 anys per a promoure l’ús del català i la comunicació activa, com a base per a l’educació en ments despertes, crítiques i culturalment inquietes.” 

HI TROBAREU:

Contes explicats, no llegits!
Històries per a ser escoltades que us ajudaran a crear l’hàbit d’escoltar sense mirar pantalles. Ajuden a potenciar la imaginació, la creativitat i el vocabulari.

Creats amb molt d'amor!
Us hem preparat aquestes històries la Marta Catalan (@devivaveu) en l'escriptura i locució, l'Albert Nardi en la música i edició. Una propsota de Lambu Comunicacio

 -----------------------
Lambu Comunicació som una empresa especialitzada en comunicació oral i escrita. 
Ens aliem amb les paraules per a oferir-vos els nostres serveis com a agència de podcast, de continguts i d’estratègia de comunicació.
Radiocontes és el nostre projecte de podcast propi, que fem per amor a les històries, a la comunicació, a la llengua, a la infància i a la imaginació!



Radiocontes.cat
05 October 2023